Contact en recensies

Heb je vragen neem dan contact met mij op:

Mobiel: 06-13718831

Email: info@coachpraktijk-discover.nl
Paul Sikkes
Scheldestraat 38
7103 EJ  Winterswijk

Beschikbare folders:

DISC in het kort
Een persoonlijke coach als secundaire voorwaarde

Recensies

Paul heeft een luisterend oor en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen; was er helemaal voor mij”.

Met Paul naast DISC ook DENKSTIJLEN (welke rol in een team pak ik graag op) en Drijfveren (Waarom doe ik de dingen) besproken: een hele mooie en zinvolle verdieping welke ik kan gebruiken voor mijn verdere loopbaan”.

“Het gesprek met Paul heeft mij weer nieuwe frisse inzichten gegeven waar ik verder mee kan. Het maakt mij mentaal sterker en dit zou eigenlijk elke werkgever moeten aanbieden: facilitair een jaarlijks terugkerend gesprek met een persoonlijke coach om te sparren want dit houd je scherp en is een mooie vorm van goed werkgeverschap”.

“Paul heeft zich goed voorbereid en heeft er veel tijd ingestoken. Dit kwam terug in het werken met heldere sheets en een uitgebreid werkdocument puur gericht op mij”.

Paul heeft als professioneel coach het DISC model voor mij ingezet. Dit instrument en de deskundige analyse van Paul hebben mij een zeer goed inzicht gegeven in mijn eigen persoonlijkheidsstijl. Hiermee heb ik een prima handvat gekregen om mijzelf en anderen beter te begrijpen. Ik kan het iedereen aanbevelen”.